fbpx
 
Hamas se laudă cu sprijinul Rusiei: „Arabii arată lumii super clasă”. O delegație a teroriștilor, primită la Kremlin

Hamas se laudă cu sprijinul Rusiei: „Arabii arată lumii super clasă”. O delegație a teroriștilor, primită la Kremlin


Hamas se laudă cu susținerea Rusiei, pe care spune că a ajutat-o în războiul acesteia în Ucraina, în timp ce China deja pregătește o invazie a Taiwanului după modelul masacrului realizat de teroriști în Israel pe 7 octombrie, spune liderul Hamas.

Rusia a beneficiat de pe urma masacrului realizat de Hamas în Israel pe 7 octombrie, întrucât a deturnat atenția SUA de la războiul dus de Putin în Ucraina, iar o dovadă a apropierii dintre Rusia și Hamas este primirea la Kremlin a unei delegații a teroriștilor, arată Memri TV și The Jerusalem Post.

Liderul Hamas în străinătate, Khaled Mashal, a discutat despre impactul internațional al atacului din 7 octombrie într-o emisiune din 26 octombrie 2023 la postul egiptean Sada Elbalad TV.

El a spus că rușii au beneficiat de masacrul de pe 7 octombrie pentru că a ținut SUA distrase de la războiul din Ucraina.

Mai mult, Mashal a continuat să susțină că rușii au spus că atacul Hamas va fi predat în academiile lor militare.

De asemenea, Khaled Mashal a mai spus că și chinezii iau în considerare să efectueze un astfel de atac împotriva Taiwanului.

Într-o altă parte a emisiunii, Mashal a mai declarat că speră că Hezbollah se va alătura pe deplin războiului, ceea ce ar face o „adevărată diferență” pe frontul din Israel.

Liderul Hamas a completat prin a cere tuturor prietenilor lor să li se alăture în războiul contra Israelului.

Nu există nicio îndoială că dacă Hezbollah ni se alătură, ar face o diferență reală. Sperăm că acest lucru se va întâmpla, dar decizia este a lor. De la începutul agresiunii sioniste și al acestui război genocid, ei au păstrat inamicul ocupați pe frontul din nord.

Ei se ciocnesc cu inamicul și luptele sunt în continuă escaladare, dar încă nu au evoluat într-o angajare completă și un război total, care ar diviza inamicul și l-ar forța să lupte în două sau mai multe fronturi. Încă cerem acest lucru de la Hezbollah și de la prietenii și națiunea noastră”, a declarat Khales Mashal.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că o delegație Hamas s-a întâlnit cu reprezentanți ai Ministerului de Externe al Rusiei, dar nu cu președintele Vladimir Putin sau cu oficiali ai Kremlinului, a informat The Jerusalem Post. Ministrul adjunct de Externe al Iranului, Ali Baghiri Kani, a fost și el în regiune în timpul întâlnirii.

Hamas a lăudat eforturile președintelui rus Vladimir Putin de a pune capăt a ceea ce a numit „crimele Israelului care sunt susținute de Occident”, potrivit agenției de presă ruse RIA.

Pe 7 octombrie, teroriștii Hamas au invadat Israelul și au ucis cu brutalitate 1.400 de bărbați, femei și copii. Pe lângă masacru, teroriştii au răpit peste 200 de israelieni şi cetăţeni cu dublă cetăţenie.

De la atac, numit „Sabatul Negru”, Hamas a continuat să lanseze fără discernământ rachete, ucigând atât civili israelieni, cât și palestinieni.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29