fbpx
 
IPJ Arad IPJ Arad

Un arădean care a primit un colet de la curier a sunat imediat la 112 sesizând un „pachet suspect”


Un arădean care a primit de la curier un colet, pentru care a şi plătit pe loc, a sunat ulterior la 112, sesizând un „pachet suspect" în curtea sa, iar forţele de ordine au intervenit şi au găsit în cutie un brad de Crăciun.

Incidentul a avut loc joi, în municipiul Arad, fiind alocaţi la intervenţie poliţişti de la cea mai apropiată secţie, din cartierul Micălaca. Ulterior, a fost solicitată şi echipa pirotehnică, care a deschis coletul.
„În interior se găsea un brad artificial. Din cercetări, s-a stabilit că, printr-o firmă de curierat, coletul ar fi fost livrat la acea adresă, fără ca locatarul imobilului să fi făcut comanda. În continuare se fac verificări pentru stabilirea destinatarului coletului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.
Vecini ai bărbatului care a sunat la 112 au declarat pentru Agerpres că acesta nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă.
A venit curierul, i-a achitat suma, apoi a pus pachetul pe jos, în curtea casei, pentru că nu şi-a amintit să fi făcut vreo comandă. S-a speriat, cu atâtea războaie şi atentate în lume, omul s-a panicat", a spus un vecin. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30