fbpx
 
Arad Online Arad Online

Incident în Arad. Un bărbat a fost urmărit în trafic după ce a accidentat un poliţist într-o intersecţie şi a fugit


Un poliţist care făcea cercetări în urma unui eveniment rutier produs într-o intersecţie din municipiul Arad a fost accidentat de un şofer, marţi, care apoi a fugit, în urmărirea sa pornind mai multe echipaje, între care luptători de la Acţiuni Speciale.  

Incidentul a avut loc în zona centrală a municipiului Arad, în timp ce un echipaj al Biroului Poliţiei Rutiere făcea cercetarea locului faptei după un eveniment rutier care s-a produs la intersecţia străzilor General Vasile Milea şi Nicolae Grigorescu.

„Un autoturism a oprit în dreptul unuia dintre agenţii de poliţie, care i-a făcut semn conducătorului auto să-şi continue deplasarea cu viteză redusă. Când a ajuns în dreptul celui de-al doilea agent de poliţie, autoturismul l-ar fi acroşat, după care şi-a continuat deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit la intersecţia Bd. Revoluţiei cu str. Crişan, cu sprijinul unui echipaj de ordine publică şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale", a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Şoferul a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Rutiere pentru a fi testat pentru consum de alcool şi substanţe psihoactive, precum şi pentru audieri.

Agentul rănit a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru evaluare şi îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, urmează să fie realizată încadrarea juridică a faptei.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30