fbpx
 
Trei tineri care au tâlhărit o fată şi un băiat de 17 ani în Parcul Tineretului din Bucureşti, arestaţi

Trei tineri care au tâlhărit o fată şi un băiat de 17 ani în Parcul Tineretului din Bucureşti, arestaţi


Trei tineri, care au tâlhărit o fată şi un băiat de 17 ani în Parcul Tineretului din Bucureşti, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Le-au sustras două telefoane mobile şi un ceas, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei. Imediat după ce iau prins pe suspecţi, poliţiştii au reuşit să recupereze telefoanele, pe care făptaşii le vânduseră.

„La data de 8 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 14 Poliţie - Biroul de Investigaţii Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei”, anunţă, vineri dimineaţă, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 2 noiembrie 2023, în jurul orei 20.10, Secţia 14 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către două persoane, cu privire la faptul că trei tineri le-ar fi agresat fizic şi le-ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător, în timp ce se aflau într-un parc din Sectorul 4, iar ulterior le-ar fi deposedat de două telefoane mobile, un ceas şi o sumă de bani.

”Cazul a fost preluat de către poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - Secţia 14 Poliţie, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 de ani. Astfel, în urma percheziţiilor domiciliare au fost depistaţi cei în cauză şi conduşi la sediul subunităţii, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au reuşit să recupereze cele două telefoane mobile sustrase de bănuiţi, pe care aceştia le-au vândut imediat după săvârşirea faptei.

„Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, magistraţii au dispus faţă de aceştia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, mai anunţă Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că victimele sunt o fată şi un băiat, ambii de 17 ani, iar fapta a fost comisă în Parcul Tineretului.

Suspecţii au furat un telefon Samsung S21 şi un Iphone 13, dar şi un ceas Samsung Galaxy watch 4.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: