fbpx
 
Ambasada Rusiei racolează studenți în România: „Aceasta este șansa voastră!”. Anunțul de recrutare, plin de greșeli

Ambasada Rusiei racolează studenți în România: „Aceasta este șansa voastră!”. Anunțul de recrutare, plin de greșeli


Kremlinul vrea să aducă tineri români la studii universitare în Moscova sau Sankt Petersburg și oferă burse celor care vor să învețe în Rusia. Recrutarea tinerilor se face prin intermediul Ambasadei Rusiei la București, cu o invitație plină de greșeli.

Ambasada Rusiei în România a declanșat o campanie intensivă de recrutare a tinerilor români dornici să studieze la universități din Moscova sau Sankt Petersburg, arată Știrile PRO TV.

Rușii oferă românilor burse și oportunitatea de a vizita „una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii”.

Tot la superlativ sunt prezentate și universitățile pentru care se oferă burse de studii tinerilor români: „Dacă doriți să studiați la unele dintre cele mai puternice Universități din lume, atunci aceasta este șansă voastră!”.

În fiecare an, Guvernul Rusiei alocă burse de studiu pentru studenții străini, care doresc să obțină un nivel de calificare înalt. Bursa este un contract gratuit pentru studenții care doresc să studieze la cele mai bune colegii profesionale și universități din Rusia. Bursa compensează contractul de studii la instituțiile de învățământ din Rusia”, se arată într-unul din anunțurile postate pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei la București.

Dragi prieteni, dacă doriți să studiați limba rusă și în același timp să vizitați una dintre cele mai frumoase capitale ale lumii, atunci nu ratați această oportunitate. Programul de Burse în Rusia vă oferă posibilitatea să vă înscrieți la cursuri de limba rusă (chiar de la nivelul 0), și în același timp să vizitați Moscova”, scrie într-un alt anunț.

De remarcat însă și faptul că anunțul de recrutare, care prezintă pașii pe care un tânăr român trebuie să-i facă pentru a merge la studii în Rusia, este plin de greșeli de scriere.

Astfel, cei de la Ambasada Rusiei sau autoritatea rusă care se ocupă de comunicare au scris în anunț pentru cei interesați că „ve-ți fi invitat la un interviu în limba română sau rusă”.

De asemenea, în anunțul oficial al ambasadei se mai spune că ”ănterviul va fi susținut în luna ianuari”. 

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30