fbpx
 
Captură Youtube / Vremea Nouă Captură Youtube / Vremea Nouă

Urmașul lui Buzatu. Vicepreședintele CJ Vaslui, semne obscene către jurnaliști: „Dacă mă mai filmezi, ți-l arăt pe ăla din mijloc!” (VIDEO)


Politicienii vasluieni ajung din nou în atenția opiniei publice, și nu într-un mod pozitiv. Cel mai recent caz, după scandalul de răsunet în care a fost implicat fostul președinte al Consiliului Județean Dumitru Buzatu, este cel al vicepreședintelui instituției, Dan Marian. Social-democratul nu a ezitat să se ia de jurnaliști, deși se află în plin proces cu aceștia. ”Dacă mă mai filmezi ți-l arăt pe ăla din mijloc!”, le-a spus el reprezentanților mass media care încercau să îl fotografieze în timp ce se afla pe holurile Judecătoriei Vaslui.

Dan Marian, devenit recent membru PSD după o „carieră” de veritabil traseist politic (a făcut parte din PNL, PDL, ALDE), a comis gesturi obscene către ziariștii locali, relatează „Vremea Nouă”.

Reacția golănească a vicepreședintelui CJ Vaslui a apărut într-un context sensibil. Acesta se afla pe holul Judecătoriei din oraș pentru a participa la un termen într-un proces pe care-l are, culmea, chiar cu reprezentanții mass-media.

„Am cinci degete, le vezi? Dacă mă mai filmezi ți-l arăt pe ăla din mijloc! Știi nu? Ești nesimțit”, spune Dan Marian unui ziarist.

După arestarea baronului local Dumitru Buzatu, Dan Marian a fost propulsat în PSD prin ușa din față a partidului, spre supărarea multor primari social-democrați.

 

Sursa: Vremea Nouă


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30