fbpx
 
Facebook / Marian Răduinea Facebook / Marian Răduinea

Panică pe o stradă din Sibiu. Un bărbat amenința cu un cuțit trecătorii și tăia anvelopele unor mașini (VIDEO)


Un bărbat ameninţa lumea pe stradă, luni, în Sibiu cu un cuţit şi distrugea anvelopele unor maşini, au intervenit poliţiştii şi cel în cauză a fost internat, informează IPJ Sibiu.

„Prin apel 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că un bărbat ameninţă cu un cuţit persoanele de pe stradă şi distruge anvelopele unor autoturisme parcate pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti care l-au depistat pe bărbatul în cauză. Acesta a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian, de 37 de ani, asupra căruia a fost descoperit un cuţit, ridicat în vederea continuării cercetărilor", precizează IPJ Sibiu.


În urma incidentului nu au fost persoane rănite. Poliţiştii au identificat opt autoturisme ale căror anvelope au fost distruse prin înţepare.
Din cauza stării confuze şi a comportamentului agitat manifestat de către bărbat, acesta a fost internat într-o unitate medicală.
„La nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu s-au declanşat cercetări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", mai informează IPJ Sibiu. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30