fbpx
 
Casptură YouTube Casptură YouTube

Adolescent prins fără bilet în autobuz, bătut de un șofer CTP Iași. Agresorul ar fi și lider de sindicat (VIDEO)


Un minor a fost agresat în autobuz de către un șofer al Companiei de Transport Public Iași, scrie 24Iasi.ro care publică și imagini cu incidentul șocant.

Este vorba despre un autobuz de pe traseul 803, Țuțora-Oprișeni care a făcut subiectul unui alt material publicat în data de 8 decembrie, potrivit căruia un minor ar fi spart geamurile autobuzului menționat după ce ar fi fost prins fără bilet.

Șoferul autobuzului ar fi declarat că elevul ar fi avut un comportament recalcitrant, subliniind faptul că elevul respectiv ar fi încercat să o agreseze pe controloare.

Din imaginile respective, se poate trage concluzia că șoferul l-ar fi agresat pe adolescent, îngrămădindu-l în spatele autobuzului în timp ce călătorii se aflau în stație. Adolescentul încearcă să scape pe ușa din față de „ploaia” de lovituri pe care șoferul, pe numele lui Paul Păuleț, i le aplică însă toate ușile autobuzului erau închise. În imagini este surprinsă și o femeie, posibil controloarea care l-a prins pe minor fără bilet dar care nu reacționează în nici un fel, nu încearcă să îi oprească. Totodată, din imaginile filmate, pare că geamurile autobuzului nu erau sparte la momentul filmării, cel mai probabil minorul le-a spart după ce a reușit să scape din mâinile șoferului, drept replică la bătaia încasată.

Paul Păuleț, șoferul agresor, este și lider de sindicat, mai arată sursa citată.

„În data de 07.12.2023, în jurul orei 20.45, în autobuzul ce deservea traseul 803 a avut loc un incident între un călător care circula fără bilet și șoferul autobuzului. Șoferul i-a solicitat călătorului să coboare, iar acesta a devenit violent, după coborâre aruncând cu pietre în geamurile autobuzului. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care a înregistrat incidentul și efectuează o anchetă”, au transmis reprezentații CTP Iași.

 

Sursa: 24Iasi.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30