fbpx
 
ISU Sibiu ISU Sibiu

Un bărbat a murit și un altul a fost rănit în Sibiu, după ce acoperișul unei case s-a prăbușit peste ei


Un bărbat de 20 de ani a decedat şi altul în vârstă de 41 de ani a fost transportat la spital cu o fractură la picior după ce acoperişul unei case s-a prăbuşit peste ei, în localitatea Apoş, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

Potrivit acesteia, în momentul prăbuşirii acoperişului, în interiorul casei se aflau trei bărbaţi, însă unul dintre ei nu a păţit nimic.
Pompierii Staţiei Agnita intervin de urgenţă la ieşirea din localitatea Apoş la o casă părăsită, unde s-a prăbuşit acoperişul. La faţa locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare şi una de primă intervenţie. Trei persoane se aflau în interiorul casei în momentul prăbuşirii acoperişului. Din nefericire, un bărbat de aproximativ 20 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, medicul declarând decesul acestuia. Un alt bărbat în vârstă de 41 de ani a suferit o fractură la picior, acesta fiind preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la spital. Cea de-a treia persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale", a precizat Andreea Ştefan. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30