fbpx
 
Știrile PRO TV Știrile PRO TV

Arhiepiscopia Tomisului a vândut sticle goale pentru agheasmă cu 1 leu bucata. Sunt făcute de un apropiat al lui ÎPS Teodosie


Arhiepiscopia Tomisului a vândut sticle goale pentru agheasma de Bobotează cu un leu bucata, după ce primele 200.000 de sticle cu apă sfințită, gratuite, s-au epuizat rapid. Peturile sunt fabricate de un apropiat al lui ÎPS Teodosie, scrie presa locală.  

Cele 200.000 de sticle cu Agheasmă Mare oferite gratuit de Bobotează de către Arhiepiscopia Tomisului s-au epuizat rapid, motiv pentru care întreprinderea manageriată de Înalt Preasfințitul Teodosie s-a gândit să scoată și un profit de pe urma credincioșilor însetați de apă sfințită.

Așa că a decis să vândă peturi de sticlă la un leu bucata, pe care enoriașii le puteau umple ulterior singuri, din butoaiele cu agheasmă, scrie Replica de Constanța.

Interesant este că sticlele vândute goale cu 1 leu bucata nu sunt identice cu cele oferite gratuit, dar pline cu agheasmă.

Potrivit sursei citate, sticlele prin care se distribuie an de an Agheasma Mare sunt cumpărate de Arhiepiscopia Tomisului de la aceeași firmă, deținută de mama unui diacon apropiat de ÎPS Teodosie.

Oamenii bisericii care se ocupau de bunul mers al lucrurilor nu știau nici ei de ce trebuie să ceară câte un leu pentru fiecare pet gol pe care îl dădeau credincioșilor, spunând jurnaliștilor că așa le-au cerut șefii.

200.000 de sticle cu Agheasmă Mare a distribuit Arhiepiscopia Tomisului de Bobotează, iar peturile s-au epuizat rapid, înșfăcate, mai multe odată, de oamenii dornici de apă sfântă.

Odată terminate acestea, este imposibil de spus câte sticle goale a vândut apoi biserica pentru agheasma din butoaie și câți bani au ajuns astfel în plus la firma patronată de apropiatul lui ÎPS Teodosie.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30