fbpx
 
Colaj Radio Impuls Colaj Radio Impuls

Prima reacție a lui Andre Bîrleanu, modelul care și-ar fi sechestrat și violat iubita: A avut acces la viața mea cosmopolită


Andre Bîrleanu a fost arestat la sfârșitul lunii septembrie, anul trecut, fiind acuzat că și-a sechestrat și violat iubita, într-un apartament de lângă parcul Cișmigiu. Miercuri, acesta a oferit prima declarație cu privire la acuzațiile care i se aduc.

Fosta iubită a modelului făcea parte din anturajul acestuia. Ea susține că ar fi fost târâtă și trasă de mâini de Andre Bîrleanu până la lift și, odată ajunsă în casa lui, individul ar fi început să o lovească. Tot ea le-a zis polițiștilor că, în aceeași noapte, bărbatul a obligat-o să întrețină de mai multe ori relații sexuale.

Femeia a reușit să scape din casa fotomodelului Andre Bîrleanu a doua zi dimineața și a mers direct la poliție.

Cinci luni mai târziu, Andre Bîrleanu a oferit, prin intermediul avocatului său, primele declarații despre acest incident, relatează Știrile PRO TV.

„Eu , Andre Bîrleanu, persoană cunoscută în special peste hotare prin prisma carierei de supermodel, mă aflu în situația ingrată de a încerca să îmi reabilitez imaginea, atât de pătată în presă.

Până în prezent, media nu a avut acces la punctul meu de vedere, așa că vă solicit să apreciați aceste rânduri ca fiind un drept la replică.

Pe parcursul întregii mele cariere, în nenumărate rânduri am fost ținta femeilor din viața mea, care au dorit să beneficieze de imaginea mea, dar și de situația financiară.

În toate așa-zisele scandaluri de presă anterioare mi-am demonstrat nevinovația. Așa voi face și acum.

În cele 4 luni alături de iubita mea, devenită persoană vătămată, aceasta a locuit în penthouse-ul meu, având acces la viața mea cosmopolită și bucurându-se de fiecare secundă alături de mine.

În urma unei situații de natură medicală, am decis să îi formulez acesteia plângere penală. Aceasta situație a determinat-o să lanseze acuzații mincinoase la adresa mea, acuzații din păcate luate în considerare de către autorități.

Aceasta și-a schimbat de trei ori versiunea, a refuzat testul poligraf și a spus de 32 de ori, în prima ei declarație, că nu își amintește diverse lucruri.

Când vorbele devin probe, eu vreau să arăt fapte concrete: INML a concluzionat că iubita mea nu avea leziuni anale ori vaginale.

Între timp, ca să rămân în continuare în spatele gratiilor, mi s-a încălcat flagrant dreptul la apărare, fiind-mi respinse toate probele prin care am dorit să îmi demonstrez nevinovăția.

Așa ceva este de neconceput într-un stat de drept, dar adevărul și dreptatea vor prevala!”, este mesajul transmis de acesta.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: