fbpx
 
Foto generic Foto generic

Două adolescente din Argeș, amendate de Poliţie după ce s-au luat la bătaie în gara din Costeşti


Două adolescente, una de 16 ani, cealaltă de 17 ani, au fost amendate de Poliţie pentru participare la un scandal după ce s-au luat la bătaie în public, în gara din Costeşti, iar imagini au ajuns în spaţiul public. Presa locală notează că fete s-au luat la bătaie din cauza unui băiat.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, 18 ianuarie, iar poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au fost anunţaţi telefonic despre bătaia dintre cele două tinere.

„Ca urmare a sesizării, la faţa locului s-a deplasat cu operativitate o patrulă de ordine publică, la locul indicat fiind identificate persoanele în cauză. În urma verificărilor, cele două tinere implicate, respectiv minoră de 17 ani, din judeţul Teleorman, şi minoră de 16 ani, din Costeşti, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi de 200 de lei fiecare, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, pentru provocare, respectiv participare la scandal”, informează Poliţia Argeş.

Jurnaliştii locali scriu că scandalul dintre cele adolescente ar fi pornit din cauza unui băiat

Poliţiştii le recomandă celor care asistă la comportamente agresive să sesizeze autorităţile şi „să nu contribuie, prin atitudinea pasivă”, la escaladarea acestui tip de comportament.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30