fbpx
 
Facebook / IJJ Argeș Facebook / IJJ Argeș

Un tânăr dispărut în 2015 din Târnăveni a făst găsit după 9 ani în Câmpulung. Momentul în care și-a revăzut mama (VIDEO)


Un bărbat din judeţul Mureş, dat dispărut în urmă cu nouă ani, a fost găsit de jandarmii argeşeni pe o stradă din municipiul Câmpulung.

„Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost. În momentul legitimării şi verificării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015", se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş.

Tânărul a spus că a stat la o stână în Argeș. Ulterior a plecat de acolo și a ajuns să trăiască pe străzi.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul, care are 25 de ani, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

„Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu", se mai menţionează în comunicat.

Reprezentanţii IJJ Argeş au precizat că bărbatul a fost lăsat la domiciliul mamei sale, în Târnăveni.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31