fbpx
 
Ziarul Argeșul Ziarul Argeșul

Polonez găsit mort în cabina unui autocamion parcat în Argeș. Polițiștii au deschis o anchetă


Un cetăţean polonez a fost găsit decedat, luni, în cabina unui autocamion parcat în comuna Bascov, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

„În cursul zilei de 29 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o parcare amenajată de pe raza comunei Bascov, un bărbat a fost găsit decedat, în cabina unui autocamion. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, care au luat primele măsuri, echipajele medicale constatând că persoana în cauză era decedată", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.
Conform aceleiaşi surse, cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
Din primele verificări s-a stabilit că persoana decedată este un cetăţean polonez, în vârstă de 45 de ani.
„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale", mai anunţă IPJ Argeş. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: