fbpx
 
Monitorul de Botoșani Monitorul de Botoșani

Jandarmi din patru județe au venit să ajute la căutările copilului de doi ani dispărut din Botoșani


Jandarmi din judeţele Neamţ, Suceava, Iaşi şi Bacău participă, alături de angajaţii din Botoşani ai Ministerului Afacerilor Interne, la acţiunile de căutare a băieţelului de doi ani, care a dispărut în cursul după-amiezii de duminică, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Potrivit acestora, în zona localităţii Tudora în care se efectuează căutările sunt, în prezent, peste 200 de forţe de ordine din cadrul MAI, dar şi numeroşi voluntari.
Totodată, alături de poliţişti, în misiunile de scotocire sunt folosiţi şase câini de căutare-salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie şi un avion de mici dimensiuni, aparţinând voluntarilor.
Copilul, care este din localitatea Tudora, se afla, duminică, în vizită la o cunoştinţă, împreună cu bunica, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiaţi nu au reuşit să-l identifice.
Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.
Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.
IPJ Botoşani roagă cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31