fbpx
 
Târgul de Carte Librex „Primăvara Cărților la Iași”. Evenimente culturale

Târgul de Carte Librex „Primăvara Cărților la Iași”. Evenimente culturale


În perioada 10-14 aprilie 2024 se desfășoară în Atrium Palas Mall, a XXIX-a ediție a Târgului de Carte Librex „Primăvara Cărților la Iași”, tema acestei ediții fiind „Pagini cu hărți pentru regăsirea prin cuvinte”, eveniment organizat de Sedcom Libris, Organizația Patronală Agora și Primăria Municipiului Iași, în calitate de partener principal.

Suprafața alocată acestui eveniment este de 800 de mp, din care 521 mp sunt ocupați de standurile exopozanților – edituri, furnizori de papetărie și muzică, importatori și distribuitori de carte românească și străină. Sunt prezente în standurile expoziționale 73 dintre cele mai importante edituri din România, care asigură peste 60% din producția de carte anuală, prezența lor fiind marcată de cele mai noi apariții editoriale, cele mai vândute titluri și desigur cele mai valoroase colecții editoriale.

Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit o agendă culturală plină de evenimente culturale - momente artistice, ateliere de creație, dezbateri si lansări de carte. Publicul ieșean poate să-și personalizeze cărțile cu autografele unora dintre autorii preferați (Valerius Ciucă, Cătălin Pavel, Jan Cornelius, Ioana Diaconescu, acad. prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop) în zona special amenjată.

Conferințele Librex sunt nelipsite din agenda culturală, ele fiind susținute anul acesta de Alexandru Vlad Ciurea, Adrian Cioroianu, Adrian Papahagi, Pr. Constantin Necula împreună cu Pr. Francisc Doboș, temele fiind unele de actualitate. Anul acesta, conferințele se desfășoară în sălile Congress Hall din Palas Mall, etaj II, intrarea fiind liberă în limita numărului de locuri.

Festivitatea de Premiere Librex 2024 va avea loc în data de 13 aprilie, începând cu ora 13:00, iar în cadrul acesteia vor fi premiate cele mai valoroase apariții editoriale prezente în Târgul de Carte Librex.

Accesul publicului la Târgul de Carte va fi, desigur, gratuit, zilnic, între orele 10.00 şi 22.00.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul www.targuldecartelibrex.ro și pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/Targul.Librex.Iasi


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31