fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Parcă i-a înghițit pământul! Cuplu de români, dispărut în Elveția. Sora bărbatului îi caută cu disperare

Parcă i-a înghițit pământul! Cuplu de români, dispărut în Elveția. Sora bărbatului îi caută cu disperare


Doi soți români au dispărut în Elveția, țară în care au plecat cu mașina personală la începutul lunii noiembrie. De atunci au trecut mai bine de trei săptămâni, iar rudele n-au mai primit nicio veste de la Adrian Sorin Heljoni sau de la soția sa. Vestea dispariției a fost dată de sora bărbatului, care a lansat un apel disperat pe Facebook.

 

Adi și Dana Heljoni locuiau împreună, în Franţa, de 3 ani. În urmă cu aproape o lună, cei doi ar fi mers să ia pe cineva din Elveția și să colecteze produse electronice pe care tânărul obișnuia să le ridice și apoi să le repare pentru că, de ceva timp, românul era în șomaj. Rudele din partea soției i-au transmis Gabrielei, sora lui Adi, faptul că acesta și Dana ar fi murit, apoi că au fost arestați.

 

Disperată că nu-și mai găsește fratele de atâta vreme, Grabriela a început să-l caute și să distribuie mesaje disperate pe rețelele de socializare.

 

Cei doi dispăruti creșteau împreună o fetiță pe care aveau de gând să o și înfieze. Copilul se află, în acest moment, în Franta, cu rudele din partea femeii. De cealaltă parte, sora bărbatului, care se află în Arad, înearca de una singură să îi găsească.

 

Bărbatul era dat în urmărire națională pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere, în Hunedoara, însă sora lui nu crede că acesta ar fi putut fi extrădat, astfel că se teme de ce e mai rău.

 

 

Marți, sora bărbatului dispărut vrea să depună și o plângere oficială la Poliție.

„Ultima dată ne-am văzut în septembrie, pe 19, m-a condus la autocar. De vorbit, în 6 noiembrie mi-a scris ultima data. Pe 11 nu mi-a citit mesajele, pe 16 nu mi le-a citit, am presupus că nu mai intră el pe Facebook. Acum 3 zile am zis că e prea mult timp de când nu am mai vorbit. Obișnuiam să vorbesc destul de des cu el. Am luat legătura cu sora cumnatei și am întrebat-o ce știe de ei, dacă sunt probleme cu ei, cu fetița și mi-a zis: păi cum, nu știi că Adrian și Dana au avut accident în Elveția și au murit? Am intrat în șoc, automat! Am început să fac cercetări pe cont propriu. Astăzi am primit un telefon de la sora cumnatei mele și mi-a spus că fratele meu se află în Lipova, arestat, iar cumnata arestată în Elveția. Sunt tot felul de zvonuri! Oricum, nimic nu se confirmă. Nici arestarea, nici moartea, știu doar că sunt dispăruți și că pe 10 noiembrie au plecat în Elveția”, ne-a declarat Gabriela, sora lui Adi.

 

(Sursa: libertatea.ro)


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac