fbpx
Portokal
Nepotul lui Zaher Iskandarani, împușcat în timp ce ieșea dintr-o sală de fitness din Timișoara Foto: Opinia Timișoarei

Nepotul lui Zaher Iskandarani, împușcat în timp ce ieșea dintr-o sală de fitness din Timișoara


Nepotul lui Zaher Iskandarani a fost împușcat în această seara la Timișoara, în timp ce ieșea dintr-o sală de fitness.

 

Fatid Jamil, nepotul lui Zaher Iskandarani, ar fi povestit polițiștilor că s-au tras asupra sa mai multe focuri de armă, dar a reușit să se baricadeze în mașină și să scape.

 

Nepotul lui Zaher Iskandarani a ajuns la spital în stare stabilă, dar medicii au decis să îl opereze pentru a încerca să îi salveze degetul inelar de la mâna stângă, zdrobit de singurul glonț care l-a atins pe Fatid Jamil.

 

Zaher Iskandarani a fost trimis în judecată, în 15 iunie 2006, fiind acuzat de Zaher Iskandarani infracţiuni privind operaţiunile vamale ilicite cu utilaje de producţie a ţigărilor şi alcoolului, în afara antrepozitului fiscal, precum şi ascunderea sursei impozabile, prejudiciul adus statului fiind de aproape două milioane de lei noi (aproape 580.000 de euro).

 

Anchetatorii au stabilit că, începând din 1990, Iskandarani a avut un rol important în contrafacerea şi contrabanda cu ţigări, fiind proprietarul unei fabrici din localitatea Jimbolia, judeţul Timiş. Potrivit acestora, ţigările erau destinate atât pieţei din Europa de Vest, cât şi Orientului Mijlociu. Tutunul era livrat de la o firmă din Liban, care ar fi controlată de familia lui Iskandarani.

 

Zaher Iskandarani a fost arestat preventiv în 2005, tot pentru acuzaţii legate de contrabanda cu ţigări şi alcool, ulterior fiind eliberat.

 

Condamnat pentru evaziune fiscală în urmă cu aproape trei ani, ”Prințul Banatului” a dispărut chiar cu o zi înainte de pronunțarea sentintei definitive, în aprilie 2014, și se presupune că s-ar ascunde în Liban.

 

(Sursa: libertatea.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top