fbpx
Portokal
UPDATE. Scandal la Kaufland - un preț la raft, altul la casă. Priviți filmulețul și luați aminte! Răspunsul Kaufland România

UPDATE. Scandal la Kaufland - un preț la raft, altul la casă. Priviți filmulețul și luați aminte! Răspunsul Kaufland România


Un cumpărător a remarcat întâmplător practicile înșelătoare utilizate de unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din țară: Kaufland. Cel mai utilizat este, se pare, diferența, aparent nesemnificativă, dintre prețul afișat la raft și cel de la casă. Mulți cumpărători, oricât de atenți ar fi, pot cădea în capcana comercianților.

 

Penibil este faptul că reprezentanții supermarket-ului în loc să dea explicații atunci când au fost prinși cu ocaua mică, se arată preocupați mai mult de faptul că sunt filmați.

 

Priviți acest film și luați aminte!

 

 

UPDATE: Răspunsul Kaufland România

„Acum două zile în magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, ni s-a semnalat o eroare de etichetare la raft a unui produs. Eticheta a fost corectată și diferența de preț a fost restituită clientului. Ulterior, am demarat verificări suplimentare a tuturor etichetelor din magazin. 

  

Ne cerem scuze pentru neplăcere, a fost o eroare umană și vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a limita și preîntâmpina astfel de situații, care ne dorim să nu se mai repete.

 

Corectitudinea etichetelor la raft reprezintă o prioritate pentru noi, iar în fiecare magazin avem echipe dedicate care le controlează zi de zi.

 

Clienții care au cumpărat în aceste zile din magazinul din Timișoara, strada D. Bojinca nr. 4, produsul balsam de rufe Silan aflat la promoție, se pot întoarce cu bonul de casă la Biroul de Informații din magazinul din Timișoara pentru a primi diferența de preț de 2 lei.

 

De asemenea, rugăm clienții care sesizează astfel de situații să se adreseze pentru rezolvare la numărul de telefon gratuit 0800.080.888 de luni până vineri, în intervalul orar 09.00 - 18.00, sau la Biroul de Informații din magazine”, se arată într-un răspuns oficial al Kaufland România transmis redacției noastre..

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top