fbpx
Portokal
A fost nevoie să se sesizeze Liviu Dragnea! Cazul nevăzătorului din Pașcani dat jos în șuturi din autocar, preluat de autorități

A fost nevoie să se sesizeze Liviu Dragnea! Cazul nevăzătorului din Pașcani dat jos în șuturi din autocar, preluat de autorități


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat duminică, pe Facebook, că a reacționat, la sesizarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, la „pățania" lui Petrică, un nevăzător din Pașcani căruia nu i-au fost respectate drepturile, după ce acesta a fost bruscat şi împins pe scările autocarului, chiar de şoferul firmei din Iași care a refuzat să îl transporte până la Sibiu. Ministrul a mai anunţat că reprezentanții Poliției Române desfășoară verificări suplimentare în legătură cu acest caz.

 

Povestea unui nevăzător din Pașcani  care a vrut să urce într-un autobuz la Târgu Frumos,împreună cu labradorul care-i este ghid permaneant,  dar a fost dat jos din maşină cu brutalitate, deşi îşi rezervase bilet, a ajuns şi la urechile autorităţilor, la 3 săptămâni de când a apărut în mass-media națională.

 

Ministrul de Interne Carmen Dan s-a sesizat după ce Liviu Dragnea a postat întâmplarea pe Facebook, solicitându-i ministrului să ia măsurile necesare:

 

 

Carmen Dan a postat, la rândul său, duminică, pe pagina sa de Facebook:

 

 

Bărbatul nevăzător, Petre Iordache, voia să călătorească din Târgu Frumos, până la un prieten, în Sibiu. Dar în ciuda rezervării făcute înainte şi a cumpărării a două bilete, pentru om şi câinele-însoțitor, şoferul nu a vrut să-i primească în autocar. Ba mai mult, a fost de-a dreptul agresiv, spune bărbatul.

 

„A început să urle, să facă scandal. Că el nu mă ia cu câinele, că la el în maşină nu urcă câini. Mi-a zis să mă dau jos din maşină că altfel mă ia la bătaie. În momentul ăla a lovit câinele cu piciorul, Maia a sărit jos de pe scările maşinii, am apelat la 112, el m-a împins din maşină şi m-a îmbrâncit".

 

Petre spune că a încercat să-i arate şoferului actele care-i permit, conform legii, să ia câinele în orice mijloc de transport, dar acesta nu l-a băgat în seamă. Revoltat, bărbatul a chemat poliţia. Reprezentanţii firmei de transport spun că bărbatul nu a prezentat actele câinelui şi de aceea i-a fost refuzat accesul în maşină. Abia după 3 ore, a fost preluat de următoarea cursă. Iar după toată tevatura, şoferul vinovat l-a sunat să-i ceară să se împace.

 

PS: În urma materialelor apărute în presa națională, șoferul l-a sunat și l-a amenințat: „Lasă că te mai prind eu pe undeva, ne mai întâlnim noi, dacă ți-a trebuit să chemi televiziunea!"

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top