fbpx
 

Accident grav în Copou. Două autoturisme și un autobuz, implicate în incident


Accident grav,în această dimineață, pe Aleea Sadoveanu, din Copou, între un Renault și un autoturism Opel Zafira. În coliziune a mai fost implicat și un autobuz cu 43 de călători. Din fericire, niciun pasager al autobuzului nu a fost rănit.

 

Polițiștii aflați la fața locului spun că autoturismul Renault a depășit cu viteză Opelul și nu a mai reușit să revină pe banda sa, lovindu-se de autobuz. Cele două autoturisme circulau dinspre Iași către Breazu, iar autobuzul circula din sens invers. Din primele informații, două persoane din autoturisme au fost rănite.

 

Șoferul autobuzului spune că cele două mașini erau conduse de doi seminariști de la Liceul Teologic „Sf. Vasile cel Mare” de pe Aleea Sadoveanu. Acesta a mai zis că seminariștii făceau o cursă cu mașinile.

 

În autoturismul Renault se aflau doi tineri, unul de 19 și celălalt de 17 ani, iar șoferul Opel-ului avea 19 ani. Cei doi s-ar fi întâlnit în față la seminar, iar șoferul Opel-ului i-a împrumutat „pentru o tură”, autoturismul Renaut colegului său, informează Ziarul de Iași”.

 

Chiar înainte de curbă, șoferul de pe Renault a depășit Opel-ul și din cauza vitezei și a lipsei de experiență s-a izbit de bordură, apoi de autobuz.

 

Autobuzul venea dinspre Coarnele Caprei și după ce a fost lovit frontal puternic a intrat pe contrasens, a „sărit” trotuarul și a izbit o conductă de gaz.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30