fbpx
Portokal
„Criminalul cu furculița” părăsește țara: „Voi locui în New York și voi lucra ce doresc eu”

„Criminalul cu furculița” părăsește țara: „Voi locui în New York și voi lucra ce doresc eu”


Ciprian Bujdei, cel numit de presa locală „Criminalul cu furculița” a anunțat pe pagina sa de socializare că părăsește România, urmând a se stabili în SUA.

 

„A sosit și ziua cea mare. Mâine (n.r.: 22 iunie) părăsesc definitiv România. Voi locui în New York și voi lucra ce doresc eu: programator IT. La revedere București! Nu știu nici când voi mai revedea și orașul Vaslui”, scrie Bujdei pe pagina sa de Facebook.

 

 

Bujdei a fost eliberat la începutul anului din Penitenciarul Găești, după patru cereri de liberare condiționată respinse. În 1999, vasluianul de 21 de ani, student în Iaşi, a ucis-o cu sadism pe prietena sa, Dana Spătaru. Motivul crimei: gelozia. A primit 22 de ani de închisoare din care a făcut 17 ani şi jumătate. După eliberare, s-a stabilit în Bucureşti şi şi-a făcut cont de Facebook.

 

Citește și „Criminalul cu furculița”, eliberat! 

 

Și-a înjunghiat iubita cu o furculiță

În martie 1999, student la Arhitectură, Bujdei a omorât-o pe prietena sa, Dana Spătaru, tot din Vaslui. Fata era şi ea studentă, la Facultatea de Drept de la Universitatea „Petre Andrei”. Ros de gelozie după ce Dana a pus capăt relaţiei, Bujdei a mers la locuinţa ei şi a torturat-o. Iniţial, a încercat să o stranguleze cu o şufă de la maşină, iar apoi a înjunghiat-o cu o furculiţă şi cu un cuţit până când a rupt lama. Ulterior, agresorul a sunat la Ambulanţă şi a susţinut că fata a fost atacată de un necunoscut. După câteva zile, tânăra a murit la spital. Bujdei a fost arestat şi condamnat la 22 de ani de puşcărie pentru omor calificat.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top