fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Consilierul judeţean Mircea Manolache, acuzat că a bătut o clientă într-un service auto

Consilierul judeţean Mircea Manolache, acuzat că a bătut o clientă într-un service auto


Consilierul judeţean Mircea Manolache, patron al firmei de taxi Parma, este acuzat de o femeie că a bătut-o cu pumnii în cap. Incidentul ar fi avut loc ieri la amiază, chiar la service-ul auto patronat de politician.

 

Femeia povesteşte că a lăsat maşina sa, un Volkswagen Touareg, la service-ul Del Car, pe 24 iulie, pentru vopsirea spoilerului din faţă, şi, pentru că de atunci nu a fost sunată, ieri a mers să vadă stadiul lucrării. Aici, femeia spune că a început să ceară explicaţii pentru faptul că maşina sa era dezmembrată, şi nu mai pornea motorul, deşi trebuia să-i fie vopsită doar bara din faţă.

 

Scandalul a pornit de la faptul că Manolache i-a cerut femeii să mute mașina cu care venise la service pentru că blochează circulația:

„I-am spus că are loc să treacă, şi i-am cerut şi lui explicaţii. În acel moment şi-a ieşit din fire, m-a apucat de păr şi m-a lovit cu pumnii în cap. Am încercat să filmez cum mă bate, însă mi-a dat peste mână. M-a pus apoi jos şi m-a lovit cu pumnii în cap. Norocul meu a fost că cei doi mecanici pe care i-am întâlnit acolo au strigat la el să mă lase în pace“, a povestit femeia pentru „Ziarul de Iași”.

 

 

Sursa VIDEO: Ziarul de Iași

 

Ea a mers la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru a-și scoate certificat medico-legal.

Contactat telefonic, consilierul judeţean Mircea Manolache a spus că doar „a împins-o pe femeie afară din service, deoarece era recalcitrantă“, precizând că el atinge femeile „doar cu trandafirii“.

„Femeia nu merită bătută cu nimic! Doar la fund, doar atât! Dar cu sexul, nu cu altceva! (...) Doamna era un pic supărată, probabil şi pe fondul nemulţumirii de faptul că maşina stă foarte mult în service. Eu înţeleg şi supărarea ei, însă nu accept ca un client să vină în service să înjure cap-coadă toţi angajaţii, începând cu mecanicii şi terminând cu cei de la recepţie”, a declarat Manolache pentru sursa citată.

 

Poliţiştii au precizat că, în acest caz, sunt făcute cercetări.

 

Citește și IAȘI, ORAȘ ÎNCHIS: 10 șmecheri fac sute de mii de euro din vânzarea autorizațiilor de taxi


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top