Trupul bărbatului căzut cu maşina în Dunăre împreună cu familia a fost găsit pe malul sârbesc, la 44 de kilometri distanţă

Trupul bărbatului căzut cu maşina în Dunăre împreună cu familia a fost găsit pe malul sârbesc, la 44 de kilometri distanţă


Trupul bărbatului de 45 de ani care alături de familia sa a căzut cu maşina în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, a fost găsit la 44 de kilometri de locul accidentului, pe malul sarbesc. Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie, dar anchetatorii au găsit asupra sa actele care-i confirmă identitatea.

 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ, a declarat că trupul bărbatului de 45 de ani, care a murit înecat în Dunăre în accidentul din 7 octombrie, a fost găsit pe malul sărbesc al fluviului.

 

„Trupul bărbatului a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării, la 44 de kilometri de locul accidentului. Autorităţile sârbe au găsit cadavrul ieri (miercuri – n.r.), în jurul orei 8.30, ora Serbiei, însă au anunţat autorităţile române abia astăzi (joi- n.r.), în jurul orei 16.00. Cadavrul este în stare avansată de putrefacţie şi nu mai poate fi identificat de familie, după o fotografie, însă asupra lui au fost găsite documente de identitate", a declarat Cecilia Dăneţ, potrivit news.ro.

 

Un grav accident a avut loc în 7 octombrie pe Clisura Dunării, în dreptul localităţii Coronini. Şoferul unui autoturism, care avea permis de doar şapte luni, a pierdut controlul volanului şi a plonjat cu maşina în Dunăre.

 

El a reuşit să se salveze, însă pasagerii săi - o familie formată din mama, tatăl, fiul lor de 22 de ani şi fiica de doar trei ani - au fost luaţi de curenţii puternici şi şi-au pierdut viaţa. Cei doi părinţi au fost găsiţi pe malul sârbesc al Dunării, iar fiul şi fiica pe malul românesc, toţi la diferite distanţe unul de celălalt şi la intervale diferite de timp.

 

Procurorii cercetează cazul şi au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele şoferului.

 

(Sursa: romaniatv.net)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top