fbpx
Print this page
Editorial Gabriel GACHI: PSD ne prinde urechile într-un ghem de minciuni complicate

Editorial Gabriel GACHI: PSD ne prinde urechile într-un ghem de minciuni complicate


Consultanții PSD au enumerat toate știfturile de fake news-uri care n-au produs nicio rumoare publică, recurgând la o manipulare ieftină: compromiți 2-3 puncte slabe și anulezi toată povestea.

PSD se plânge de fake news-uri, când asta face de 30 de ani: teroriștii, legionarii, coloniștii, secesioniștii, flacăra violet, CIA, Soros, Antifa... Păi cel mai mare fake-news e cel făcut de Jandarmerie, care a difuzat imagini Russia Today. E același nivel de inepție.

Cea mai mare manipulare PSD este însuși mincinosul program de guvernare, în care au trecut taxele la angajați ca să scape cu obrazul curat de presiunea creșterilor promise, deși aceeași măsură o contestau cu un an și jumătate în urmă. Alt fake-news e lupta cu Statul Paralel, din care însuși Dragnea a făcut parte și spre care acesta face o navetă continuă. Fake-news e averea oficiala a lui Dragnea ca și prezumția de nevinovăție a lui Valcov, un tip care a scris cu mâna lui, pe 9 pagini, cum a furat câteva milioane de euro.  

Carmen Dan a consternat toată România când a anunțat, cu spume la gură, că și-a descoperit microfoane băgate în priză. Pentru gravele tulburări sociale produse de acest fake-news, Carmen Dan trebuia să demisioneze.

Fake-news-uri apar cu zecile zilnic. Majoritatea nu au priză și nu viralizează. PSD însuși conduce România doar prin manipulări grosiere și marele lor noroc este că nu au niște adversari politici dinamici și inteligenți care să-i contrazică. 

PSD se chinuie să câștige jocul de imagine după dezastrul din 10 august, retrăgându-și comunicatorii impulsivi și grosolani și aruncând în piață un ghem de minciuni complicate, cu care să ne pierdem vremea descâlcindu-le. O tactică care să deturneze dezbaterea în discuții sterile și care să ducă la un meci nul.

PSD trebuie să spună de ce jandarmii au gazat la grămadă, începând cu orele amiezii, de ce au scos rudele din textul abuzului în serviciu, de ce au scos Ordonanța 13, de ce ni-i bagă pe Dragnea și Dăncilă pe gât, de ce Toader vrea revizuirea a vreo 1.000 de dosare de corupție, de ce vor să-și subjuge DNA, SRI, Ministerul Public și de ce ne face de doi ani să ne zvâcnească vena la tâmplă și să ieșim în stradă pentru că nu mai suportăm. Adică PSD să răspundă la niște întrebări clare, că nu suntem tâmpiți să ieșim în stradă doar pentru că așa vrea Mălin Bot. Iar acesta e un alt fake-news inventat de PSD.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare