fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Tragedie la Dumești: copil de 3 ani mort în chinuri, după ce a pornit un incendiu în casă

Tragedie la Dumești: copil de 3 ani mort în chinuri, după ce a pornit un incendiu în casă


Sfârşit tragic pentru un băieţel de 3 ani, din judeţul Iaşi. Copilul s-a stins în chinuri după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări.

Mama şi vecinii care erau în apropiere au încercat să-i sară în ajutor, însă vâlvătaia a fost prea puternică şi nu l-au putut salva.

Teribilul incident s-a petrecut marți dimineaţă într-un sat aflat la 20 km de Iaşi.Tatăl copilului de 3 ani era plecat de acasă, iar mama acestuia l-a lăsat singur în casă şi trebăluia prin gospodărie. La un moment dat o vecină a văzut că iese fum din locuinţa şi a început să strice. În doar câteva secunde, casa a fost cuprinsă de un foc puternic.

Îngrozită, mama băiatului, dar şi vecinii au încercat să intre după copil, dar nu au putut. Iar copilului îi era frică să se mişte şi ţipa după ajutor. În cele din urmă tatăl copilului a reuşit să-l scoată, dar medicii veniţi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru el. Ambii părinţi au fost transportaţi la spital cu arsuri şi se află sub supraveghere.

Incendiul din comuna Dumești a izbucnit când tatăl copilului nu era acasă, iar mama băieţelului trebăluia prin gospodărie. O vecină povesteşte că l-a auzit pe cel mic strigând disperat după ajuto. Sătenii au sunat imediat la 112.

La faţa locului au venit venit mai multe echipaje de la pompieri şi ambulanța. Militarii au stins incendiul, dar din locuinţă nu a mai rămas mare lucru. Vecinii spun că părinţii mai au 3 copii mai mari, cărora le poartă de grijă.

Din primele cercetări, incendiul ar fi pornit după ce băiețelul de 3 ani s-ar fi jucat cu nişte chibrituri. Dar ancheta continuă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top