Designerul vestimentar Răzvan Ciobanu a murit din cauza unei hemoragii interne. Rezultatul necropsiei: victima ar fi consumat droguri

Designerul vestimentar Răzvan Ciobanu a murit din cauza unei hemoragii interne. Rezultatul necropsiei: victima ar fi consumat droguri


Rezultatul necropsiei în cazul lui Răzvan Ciobanu a arătat că acesta a murit în urma unei hemoragii interne, testele preliminare indicând şi faptul că designerul vestimentar ar fi consumat droguri.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, necropsia a arătat că moartea a survenit din cazua rănilor provocate de accidentul rutier. Astfel, el a suferit un traumatism cranian şi o hemoragie internă.

Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte să moară în cumplitul accident produs pe un câmp din Săcele - Constanța. Testele rapide au indicat prezența, în sânge, a unor substanțe interzise, potrivit unor surse din anchetă.

Responsabilii vor face însă analize amănunțite, pentru că primele pot da erori. Până acum se știe că designerul în vârstă de 43 de ani nu purta centură de siguranță, atunci când nu a mai controlat mașina, a ieșit de pe drum si s-a oprit într-un copac după câteva sute de metri.

Cinci substanțe, posibil halucinogene, au ieșit pozitive la testele rapide făcute de medicii legiști. Anchetatorii nu au precizat care sunt acestea.

Prietenii apropiați spun însă că Răzvan Ciobanu nu mai consuma droguri în ultima perioadă.

Legiștii au mai anunțat că moartea creatorului de modă a survenit ca urmare a accidentului rutier și că designerul nu purta centură de siguranță. Ei spun că designerul avea șanse să rămână în viață dacă purta centura de siguranță. El nu o purta din cauza unei operații.

Când a fost găsit, luni dimineață, în jurul orei 7, Răzvan Ciobanu era mort de cel puțin 4 ore. Prietenii spun că nu au mai reușit să dea de el de duminică seara.

Anchetatorii au anunțat că mai mulți localnici din Săcele, locul unde s-a produs accidentul au adus la sediul poliției mai multe bunuri personale aflate în mașînă lui Răzvan Ciobanu, printre care și o biblie.

Tot marți, la Constanța, au sosit părinții lui Răzvan și mai mulți prieteni. Anchetatorii nu au stabilit încă viteza cu care circulă creatorul de modă și aștepta o expertiză. Cert este că mașina, destul de puternică, s-a oprit abia după ce a doborât mai mulți copaci.

Nimeni nu știe însă de ce Răzvan Ciobanu a ales această rută când a plecat de la festivalul de muzică electronică din Mamaia. Drumul ales de el duce mai degrabă spre Tulcea și nu spre București. Este posibil să se fi rătăcit. De aici nu se poate ajunge la Autostrada 4, pentru că aceasta este în sens opus.

Pe de altă parte, incertă este momentan și ora la care s-a produs accidentul mortal. Calculatorul mașinii va arăta cel mai probabil viteză cu care circulă creatorul de modă, dar și ora impactului.

Înmormântarea este programată pentru joi, 2 mai.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top