fbpx
Anchetă la IGPR: Șefi din Poliția Română prinși băuți la volan

Anchetă la IGPR: Șefi din Poliția Română prinși băuți la volan


Doi șefi din Poliția Română au fost prinși, vineri seara, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba de şeful Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din IGPR, Ionuț Cristian Stan, şi de şeful Poliţiei Sectorului 4 al Capitalei, Cornel Drumariu. Ambii au ramas fara permise, cel din urma fiind  cercetat penal.

„În seara de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mai mulți conducători auto. Doi dintre cei opriți în trafic și testați cu privire la consumul de alcool sunt polițiști. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, față de unul dintre polițiști s-a luat măsura sancționării contravenționale, pe numele celui de al doilea, care activează în cadrul DGPMB fiind întocmit dosar penal.

Cu privire la polițistul din cadrul Sectorului 4 se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern", transmite Poliția Capitalei.

O anchetă internă a fost demarată și la IGPR.

„Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Cu privire la polițistul din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, depistat de polițiștii Brigăzii Rutiere București, conducând sub influența băuturilor alcoolice și sancționat contravențional de aceștia, se va declanșa o anchetă disciplinară, în cadrul căreia se vor efectua verificări, prin Direcția Control Intern a Poliției Române", potrivit IGPR.

Ionuț Stan ar fi avut 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, iar Cornel Drumariu 0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat, potrivit stiripeprotv.ro. Șeful Poliției Sector 4 ar fi fost dus la INML, unde i s-au recoltat probe biologice.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top