„Euro.PA, Nimicule!" Protest anunțat la Iași în aceeași zi cu mitingul PSD: „Ne apărăm oraşul şi Moldova!"

„Euro.PA, Nimicule!" Protest anunțat la Iași în aceeași zi cu mitingul PSD: „Ne apărăm oraşul şi Moldova!"


Un protest este anunţat la Iaşi, pentru joi, 9 mai, în aceeaşi zi în care are loc mitingul PSD. Tot joi are loc, la Sibiu, summit-ul UE.

Intitulat „Euro.PA, Nimicule!", protestul se va desfăşura în Piaţa Unirii din Iaşi, în intervalul 15:00 - 19:00, potrivit paginii de Facebook a evenimentului.

Organizatorii amintesc de momentul în care Liviu Dragnea a fost huiduit de câteva sute de oameni la Conferinţa Judeţeană PSD Iaşi din 20 aprilie.

„După fuga ruşinoasă din 20 aprilie de la Iaşi, Liviu Dragnea îşi doreşte foarte mult să-şi ia revanşa în capitala istorică a Moldovei. Baia de mulţime la care a visat pentru a-şi arăta şi consolida puterea nu a ieşit cum şi-a dorit, iar el şi nu poate accepta că Moldova se revoltă.

Judeţele Moldovei sunt cele mai sărace şi subdezvoltate judeţe ale României. Este regiunea unde nu s-a construit nici un petic de autostradă care să o lege de restul ţării. Mult-promisul spital regional nu există nici măcar pe hârtie, şcolile sunt focare de hepatită, iar copiii mor înecaţi în haznale.

După actul ratat din 20 aprilie şi umilinţă aplicată de ieşeni, PSD vine cu întăriri şi noi discursuri în ritm de fanfară. A hotărât să confişte Ziua Europei, o zi în care romanii sărbătoresc adevăratele valori pe care se fondează aceasta: democraţie, libertate de exprimare şi stat de drept.

Vino să îi spunem că vremea lui a trecut. Ne apărăm oraşul şi Moldova!", se arată pe reţeaua socială.

Evenimentul este organizat de comunităţile Reset, One Vision: Democracy, Corupţia Ucide, Dreptate, Integritate, Corectitudine şi Iaşul nu tace.

În context, amintim că Liviu Dragnea a declarat, marţi, că mitingul de la Iaşi se va organiza cu sau fără Dăncila. Întrebat de ce se organizează mitingul la Iaşi, în condiţiile în care în aprilie a fost huiduit aici, liderul PSD a replicat „De ce nu Iaşi?".

Întrebat cum vede faptul că au fost anunţate contramanifestaţii la acest miting, liderul PSD a replicat: „foarte bine".

„Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbăta. Dacă aşa vor să se joace în campanie, atunci aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri nervoşi să facă o contramanifestaţie. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are", a adăugat Dragnea.

 

Sursa: ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top