Foto: Facebook Foto: Facebook

Dragnea i-a unit pe toți! Mii de ieșeni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva PSD: Piața Unirii a fost reocupată (VIDEO)


Aproximativ 6.000 de persoane s-au strâns joi seara în Piaţa Unirii din Iaşi, la scurt timp după ce participanţii la mitingul regional al PSD au părăsit zona.

Adunaţi în jurul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, protestatarii au scandat lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi a PSD. Ei s-au declarat nemulţumiţi că PSD a organizat o manifestare chiar pe 9 mai, când se sărbătoreşte Ziua Europei, zi în care este organizat şi un summit la Sibiu. O altă nemulţumire a protestatarilor a vizat mizeria lăsată de participanţii la mitingul PSD în Piaţa Unirii.

În zgomot de fluiere şi vuvuzele, protestatarii au scandat: „Şî eu, Şî eu!", „Să vă fi frică, Iaşul se ridică", „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!", „Dragnea la închisoare, nu la guvernare", „Hoţii, hoţii"

După aproximativ 30 de minute, oamenii au părăsit Piaţa Unirii şi au plecat în marş pe străzile din centrul municipiului.

„Ieşiţi din casă dacă vă pasă", „Vrem autostradă, nu corupţie", „Vrem spitale moderne! Şî eu!", „Vrem şcoli moderne! Şîeu!", „PSD, ciuma roşie!", „Veniţi cu noi, vă fură şi pe voi", „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta!", „Să vă fie frică, Iaşul se ridică!", „O dorinţă sinceră, România liberă".

După ce au mers pe traseul Piaţa Unirii - Bulevardul Ştefan cel Mare - Piaţa Palatului Culturii - Anastasie Panu - Bulevardul Independenţei, protestatarii au revenit în Piaţa Unirii, unde format un cerc şi au cântat imnul naţional.

Protestul a fost organizat imediat după ce jandarmii au ridicat cele două rânduri de garduri cu ajutorul cărora au împrejmuit zona Pieţei Unirii pe toată durata mitingului organizat de PSD. La mitingul PSD au participat persoane din judeţele din nord-estul României.

La manifestare a fost prezent şi liderul PSD Liviu Dragnea, alături de conducerea partidului şi candidaţi la alegerile europarlamentare.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top