Delir în masă: manifestanți aduși cu autocarele la Iași, pupând pancarte PSD ca pe moaște (VIDEO)

Delir în masă: manifestanți aduși cu autocarele la Iași, pupând pancarte PSD ca pe moaște (VIDEO)


Imagini controversate de la mitingul PSD din Iaşi, de joi, surprind momentul în care un bărbat îmbrăcat în costum popular sărută pancarte cu mesaje pro-PSD. Scenele au fost publicate pe Facebook.

Mai mulți participanți la mitingul PSD de la Iași, de joi, au fost filmați urmărind la o scenetă în care câteva persoane sărută pancarte cu mesaje pro-PSD, dansează și își fac cruce.

„Am rămas fără cuvinte! Urmăriţi până la sfârşit şi concluziile le trageţi voi. În ce grad de dezumanizare sunt aceşti oameni şi ce-i mai trist e ca şi votează ! Doamne, n-am văzut aşa ceva în viaţa mea” a comentat persoana care a publicat imaginile pe Facebook, unde s-au viralizat.

Momentul s-a petrecut în timp ce crainicul de la mitingul PSD îi îndemna pe oameni să vină la hora românească.

După ce au fost huiduiţi joi în Iaşi, liderii PSD s-au dus sâmbătă şi la Galaţi. La mitingul în care social-democraţii şi-au prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare, au venit câteva mii de simpatizanţi, dar şi de protestatari care au huiduit şi au aruncat cu hârtie igienică spre susţinătorii partidului. „E un grup de bătăuşi care se ţine după noi în toată ţara”, a comentat Liviu Dragnea.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top