Crimă în Alexandru cel Bun: și-a înjunghiat nepotul de mai multe ori în gât, lăsându-l într-o baltă de sânge

Crimă în Alexandru cel Bun: și-a înjunghiat nepotul de mai multe ori în gât, lăsându-l într-o baltă de sânge


Un ieşean în vârstă de 42 de ani a fost omorât duminică, 12 mai, de unchiul său septuagenar. Tânărul a venit în vizită la bătrân şi, după ce au consumat alcool împreună, între cei doi au izbucnit un scandal.

La un moment dat, unchiul şi-a înjunghiat nepotul de mai multe ori în gât, faţă şi braţ şi apoi l-a lăsat sângerând în casă. În urma unui apel la 112 care anunţa incidentul, la faţa locului a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a început imediat resuscitarea, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat, scrie „Adevărul”

Deocamdată nu se ştie dacă corpul bărbatului a fost găsit de o altă persoană sau dacă, cuprins de remuşcări, bătrânul şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi a încercat să-l salveze pe nepotul său.

„Un echipaj de terapie intensivă mobilă aparţinând SMURD a intervenit în cazul unui pacient în vârstă de 42 de ani care prezenta plăgi înjunghiate la nivelul feţei, antebraţului, mâinii bilateral, dar şi subclavicular, cea din urmă fiind şi cea mai profundă. Au fost iniţiate manevrele de resuscitare, dar pacientul nu a răspus, astfel că în cele din urmă a fost declarat decesul”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Poliţiştii se află încă la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top