Să nu se supere Dragnea: Manifestanții anti-PSD din Topoloveni, ridicați de jandarmi și băgați în dube (VIDEO)

Să nu se supere Dragnea: Manifestanții anti-PSD din Topoloveni, ridicați de jandarmi și băgați în dube (VIDEO)

Incidente la mitingul electoral PSD din Topoloveni, județul Argeș, între câțiva manifestanți și jandarmi. Toți protestatarii au fost ridicați de forțele de ordine.

Liviu Dragnea și Gabriela Zoană, deputat PSD, participă vineri la un miting electoral în localitatea argeșeană Topoloveni. La fel ca și la alte evenimente, acolo și-au făcut apariția contra-manifestanți.

În jur de 10 oameni s-au strâns în fața Casei de Cultură cu bannere și scandau mesaje anti-PSD. Aceștia afișau mesajul „Argeșul contează! Țara n-a votat hoția! Voi nu sunteți România!”

Jandarmii nu au stat prea mult pe gânduri și i-au săltat pe manifestanți. Aceștia au fost băgați în dube și duși la poliție, transmite stiridepitesti.ro.

 

La un moment dat, un protestatar a fost dus la dubă de opt jandarmi.

Potrivit sursei citate, un polițist a declarat ziariștilor locali că „noi nu le facem nimic, doar îi găzduim. Vorbiți cu jandarmii”.

Presa locală mai relatează că prostestarii vor fi ținuți la poliție până se termină vizita lui Liviu Dragnea. În plus, o femeie a declarat că „ne-au verificat prin Interpol, ne țin până pleacă Dragnea”.

Jandarmii le-au spus celor care protestau că este un eveniment privat.

Printre cei ridicați de forțele de ordine se numără și un jurnalist de la RezistențaTV.

 

În timp ce jurnalistul îl întreabă pe un jandarm de ce pune mâna pe el, acesta îi răspunde „de-al dracu'”.

Întrebați care este motivul pentru care îl duc pe jurnalist la poliție, unul dintre jandarmi refuză să-i răspundă, spunându-i doar că „intrați în mașină, să mergem”. În acel moment, un jandarm îl urcă dubă și îi spune „urcați ușor, să nu vă loviți”.

Jurnalistul continuă să filmeze în mașina Jandarmeriei, moment în care i se spună să nu mai înregistreze, pentru că sunt „date cu caracter secret”.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top