fbpx
 
BMW căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la Iași

BMW căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la Iași


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 20 mai a.c., în jurul orei 15.00, în baza schimbului de informații cu lucrători din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iași au desfășurat, pe raza municipiului Iaşi, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate.

Astfel, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie, aflat în posesia cetăţeanului român L.A., domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul aparţine unui prieten, cetăţeanului român V.A., în vârstă de 30 de ani, aflat în Marea Britanie. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă de faptul că autoturismul este căutat de autorităţi.

Totodată, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că V.A. cumpărase autoturismul în cauză de la o firmă de leasing din Marea Britanie, dar nu a mai efectuat plăţile către societate.

În cauză, autoturismul în valoare de 81.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30