Tânără din Iași atacată de un agresor sexual în curtea casei. Femeia, mamă a trei copii, este disperată: suspectul este cercetat în stare de libertate

Tânără din Iași atacată de un agresor sexual în curtea casei. Femeia, mamă a trei copii, este disperată: suspectul este cercetat în stare de libertate


Un individ din comuna ieșeană Comarna care terorizase mai multe femei, le pândea şi încerca să le violeze, a atacat acum o rudă fără apărare: o tânără de 28 de ani, soţia unui văr plecat la muncă în străinătate.

Victima a reuşit să scape doar pentru că era în curtea casei şi din primele clipe ale atacului a ţipat după ajutor. Îndemnată de întreaga comunitate, exasperată de izbucnirile bărbatului, femeia a depus plângere la poliţie, iar suspectul este deocamdată cercetat în libertate pentru tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Femeia, mama a trei copii, locuieşte singură, căci soţul este plecat la muncă în străinătate. Tânăra povesteşte cu groază că un văr al bărbatului ei, renumit în sat pentru agresivitate îndreptată în special împotriva femeilor, a încercat să o violeze.

Acum biata femeie este terorizată de faptul că individul este în libertate.

Dorina Blanariu, victimă: „Dânsul a intrat în ogradă, nici nu s-a auzit. Deodată m-a bruscat de mână şi m-a împins la bucătărie şi mi-a pus mâna la gură să nu ţip. Am început să țip, ajutor. Sunt în continuare speriată, sunt singură acasă cu copiii. Am bebeluş de 3 luni.”

Tânăra spune că, pe vremuri, a mai trecut printr-o traumă similară: ar fi fost violată chiar de bunicul ei. Vecinii ei susţin, la rândul lor, că bărbatul ar mai fi făcut puşcărie în trecut şi nu înţeleg de ce poliţia nu îl potoleşte. În special la băutură, omul devine foarte periculos.

Polițiștii continuă ancheta şi adună probe pentru clarificarea situaţiei.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top