fbpx
 
EDITORIAL GABRIEL GACHI: PSD dispare pentru că pur și simplu nu mai are creier care să-i mențină funcțiile vieții

EDITORIAL GABRIEL GACHI: PSD dispare pentru că pur și simplu nu mai are creier care să-i mențină funcțiile vieții


În PSD n-a mai rămas nimeni care să aibă școală. PSD a fost în ultimii ani, până în ziua de azi, PRM-Dragnea.

Au mai rămas doar ghiolbanii și figurile expirate. Toți care mai aveau creier au fost alungați de Dragnea pentru că erau rivali periculoși. PSD este efectiv anacronic și plin de analfabeți funcționali, îmbogățiți la stat, cu averi pe care nu le pot justifica. E un tipar.
Mă uit la cei 10 parlamentari PSD de Iași. Cine să conteze într-o discuție politică la nivel european? Sunt oameni șterși, cărora le e frică să deschidă gura, unii total needucați, în totalitate lipsiți de fler și simțul realității, iar în unele cazuri cu accente paranoice vizibile. Și Iașul e printre cele mai mari orașe din țară și printre cele mai importante exportatoare de valori democratice la nivel regional. Iașul dă ritmul în toată Moldova.
Ce pretenții să ai la loturile de parlamentari PSD din alte județe? Ce să propună ideologic județe cotropite de baroni roșii de zeci de ani? Pe cine să iei acum de la PSD, chiar să vrei să faci asta, dar ca implant de valoare, nu ca să fie la număr? Ce să faci cu Vasile Câta? Cum ai putea conduce România cu Tudor Ciuhodaru, care e o bandă stricată de lozinci?
Cum poate asigura succesiunea după Dragnea oameni ca Buzatu și Oprisan, care sunt în funcțiile de baroni locali din 1992, încontinuu? Cum poți ascultă la o zi după dezastrul electoral aceleași platitudini de la Andronescu și Rovana, care erau în aceleași situații de incompetență crasă încă de pe vremea lui Adrian Năstase, ba chiar încă dinainte de epoca acestuia? De ce s-o mai asculți acum pe Dăncilă, care e o precupeață oarecare de la Videle, fără un dram de inteligență și care își datorează toată cariera, mandatele de la Bruxelles și funcțiile politice exclusiv lui Liviu Dragnea?
Cum mai pot toți aceștia să împingă PSD spre 2020? Dragnea a făcut dintr-un partid politic o bășică desumflată din care a rămas o coajă uscată. Scoți smardoii de cartier, gen Ștefănescu și Nicolicea, infractorii de tip Vâlcov și Laufer, și restul șterșilor pe creier și nu mai rămâne nimic. Arsenie și Bădălău, două nulități bune să fie cel mult șefi de scară, sunt marile personalități produse de școala politică PSD.  Aflu că Paul Stănescu e marele ideolog din umbră, dar a făcut o Mecanică Agricolă pe la 40 de ani și nici asta n-ar fi marea problemă, dar omul e incapabil să lege două vorbe în public și nu poate emana valori, principii, viziuni care să dezvolte economia, infrastructura, standardul democrației în România. E doar un om de bine și-atât, dar până și pe acesta l-a alungat Dragnea. Ca-n pușcărie, rămân doar brutele.
La PSD îi împarți în două cete: proști și derbedei. E foarte serios spectrul dispariției, pentru că lipsa creierului nu poate întreține funcțiile vieții.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: