Cum s-a sinucis Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș

Cum s-a sinucis Marcel Lepa, ucigașul polițistului din Timiș


Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timișoara, la ora 6:40. A fost chemat de urgentă un echipaj medical, care a încercat sa-l resusciteze, dar în zadar.

Surse judiciare au susținut pentru stiripesurse.ro că Marcel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf în baia camerei de deținere a penitenciarului din Timișoara.

În urma celor petrecute, la nivelul penitenciarului s-a demarat o verificare internă.

Marcel Lepa a ajuns la penitenciar după ce a fost externat din spital, acolo unde medicii i-au extras din corp doua golanțe încasate în timp ce era urmărit.

El a fost transportat în penitenciar și nu în arestul IPJ Timiș deoarece avea deja la activ condamnarea pentru tâlhărie pentru care fusese dat în urmărire. Totodată, judecătorii care l-au audiat în cazul uciderii polișistului au luat măsura arestării sale preventive pentru 30 de zile. Marcel Lepa a fost izolat singur într-o celula, în zona de carantină.

Se pare că el ar fi afirmat, după ultima condamnare pe care a executat-o, că nu va mai sta niciodată la pușcărie.

Recidivist si dat în urmărire internațională pentru tâlhărie. Marcel Lepa l-a împușcat mortal pe agentul Cristian Amariei, care făcea parte dintr-o echipă trimisă să-l captureze.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(4 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top