Din prea multă dragoste: un tânăr din Iași a decis să-și ia viața după moartea prietenei sale

Din prea multă dragoste: un tânăr din Iași a decis să-și ia viața după moartea prietenei sale

Răpus de durere după ce o foarte bună prietenă s-a stins din cauza unei maladii, un tânăr din Iaşi şi-a pus capăt zilelor. A lăsat în urmă un sfâşietor bilet de adio.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani locuia cu chirie, de puţin timp, într-o garsonieră din Iaşi, la un prieten. Proprietarul a fost cel care l-a găsit inconştient, lângă nişte ambalaje de medicamente. Speriat, omul a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Eva Ilian, dispecer medical SAJ Iaşi: „Am fost sesizaţi că într-un imobil de pe strada Vasile Lupu este o persoană inconştientă A plecat echipajul de urgenţă cu medic, de tip C, ajungând la faţa locului s-a constatat că persoana respectivă este decedata de câteva ore”

Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet de adio în care le-a explicat celor dragi că este profund afectat de moartea tinerei la care a ţinut foarte mult. În urmă cu trei săptămâni, ea a fost răpusa de o boală necruţătoare. În ultimul mesaj, cel care s-a sinucis l-a rugat pe prietenul său cel mai bun să se ocupe de înmormântare.

„A băut şi a lăsat pe masă un anunţ că adică nu e vinovat nimeni, el s-a omorât din cauza unei prietene de a lui. A venit salvarea, ambulanța, poliţia dar el era decedat”, spune un vecin.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la IML pentru necropsie. În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ancheta urmează să lămurească exact şi cauza morţii.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top