A fost prins autorul crimei de la hypermarketul din Capitală

A fost prins autorul crimei de la hypermarketul din Capitală

Principalul suspect al crimei sângeroase din noaptea de duminică spre luni din Capitală a fost prins.

Este vorba despre un agent de pază, care este suspectat că l-a ucis pe un alt bărbat, în parcarea unui supermarket din Capitală. A fost surprins însă de camerele de supraveghere.

Bărbatul se afla acasă, exact în zona în care a avut loc şi crima.

Un bărbat a fost omorât în bătaie de un individ în parcarea unui hypermarket, luni la 4 dimineața. Pe imaginile surprinse de sistemul de supraveghere se văd cei doi bărbați, care par să vină dintr-o stație de autobuz, și care se îndreptau spre ieșirea din acea parcare.

La un moment dat, unul dintre ei rămâne în spatele celuilalt și îl împinge. Victima pare că nu se mai poate ridica, după care prietenul lui începe să îl lovească de mai multe ori.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul era deja mort. Din cauza unor răni grave la cap, autoritățile nu au avut nici măcar cum să îi descifreze identitatea, ca să îi anunțe familia.

Principalul suspect a fost prins luni după-amiază. El este agent de pază, şi a fost găsit de poliţişti în apartamentul în care să cu chirie, in zona magazinului unde a avut loc crima.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top