fbpx
Print this page
Adolescent din Brașov, arestat preventiv după ce și-a bătut cu o bâtă iubita și a lăsat-o să moară

Adolescent din Brașov, arestat preventiv după ce și-a bătut cu o bâtă iubita și a lăsat-o să moară


O adolescentă din Brașov credea că şi-a întâlnit iubirea vieţii ei şi și-a urmat iubitul la stâna unde acesta lucra. Însă acolo, a primit o bătaie cruntă şi a fost lăsată în agonie, cu fracturi şi leziuni interne, care-i provocau dureri insuportabile.

Şi mai grav este că toţi ceilalţi ciobani au asistat pasivi la suferinţa copilei şi nu au anunţat pe nimeni despre cele întâmplate. După 4 zile de chinuri, fata şi-a dat ultima suflare.

Adolescenta de 15 ani făcea parte dintr-o familie nevoiaşă, cu 4 copii, din oraşul Făgăraş. Acum 3 săptămâni, fata le-a spus părinţilor că vrea să se mărite. Oamenii au lăsat-o să plece cu băiatul de 15 ani de care era îndrăgostită, chiar dacă nu-l cunoşteau.

Acum, sunt revoltaţi că, ajunsă printre străini, copila n-a primit niciun ajutor.

În urmă cu 10 zile, băiatul care lucra ca cioban, a făcut o criză de gelozie. A luat o bâtă şi şi-a lovit iubita, până ce n-a mai mişcat.

Apoi, a abandonat-o la stână şi a plecat. Anchetatorii i-au întrebat pe ceilalţi oieri de ce n-au făcut nimic pentru biata copilă, iar aceştia au spus că fata a refuzat să meargă la spital. I-au dat apă şi mâncare, în speranţa că se va face bine, dar n-a fost aşa.

„Fata și băiatul, ambii în vârstă de 15 ani, stăteau în concubinaj la o stână. El era îngrijitor de animale la stână. Pe fondul geloziei, duminica trecută (n.r. în 14 iulie), i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă ciobănească, pe suprafața corpului, cu o intensitate destul de mare. Ea nu s-a tratat, adică nu s-a dus la spital, nici martorii nu au dus-o. Din datele pe care le avem, a refuzat să fie spitalizată și a murit în cursul zilei de joi, ca urmare a rănilor suferite”, a declarat Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie Brașov.

Medicii legişti au constatat că biata copilă avea leziuni interne grave, care i-au adus sfârşitul.

Suspectul a fost găsit acasă la el, şi senin, şi-a recunosccut fapta. Anchetatorii au stabilit că are discernământ. Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare