Traian Berbeceanu, despre polițiștii din Galați: „Este ticăloșie în forma cea mai scabroasă”

Traian Berbeceanu, despre polițiștii din Galați: „Este ticăloșie în forma cea mai scabroasă”

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, îi critică pe cei doi polițiști din Galați care au fost filmați în timp ce asistau din mașină la apariția unei fete plină de sânge.

Mesajul lui Berbeceanu:

„Asta deja nu mai este doar lipsă de profesionalism! Este ticăloșie în forma cea mai scabroasă. Este lipsă de elementar bun simț, de cea mai mică urmă de omenie...

Nici nu mai știu ce este de fapt!

Însă, în mod categoric, Poliția trebuie reconstruită, regândită, după ce în prealabil va fi temeinic curățată. Până la măduvă!” - a afirmat fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba.

Reacția lui Traian Berbeceanu vine după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu doi polițiști care asistă pasiv  la momentul apariţiei unei fete de 14 ani, plină de sânge, pe o stradă din oraş.

Surse medicale citate de Agerpres susţin că minora provine dintr-un centru de plasament şi ar fi fost victima unui viol.

În timp ce polițiștii rămân în mașină, mai multe persoane se apropie de fată și o întreabă ce are. Ei insistă ca tânăra să le vorbească pentru a o putea ajuta. Un bărbat se arată revoltat și spune că va suna la salvare.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi au anunţat că măsurile împotriva celor doi poliţişti pot fi de la mustrare până la destituirea din Poliţie.

Totodată, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru întreţinere de relaţii sexuale cu un minor, fără a avea deocamdată certă informaţia că fata, care provine dintr-un centru de plasament, a fost violată.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top