Femeia și copilul său de 2 ani din Prahova, dați dispăruți duminică după ce au plecat de la biserică, găsiți de un bărbat din București

Femeia și copilul său de 2 ani din Prahova, dați dispăruți duminică după ce au plecat de la biserică, găsiți de un bărbat din București


Femeia de 27 de ani şi fiul ei de 2 ani, din judeţul Prahova, căutaţi după ce duminică au plecat la biserică şi nu au mai revenit acasă, au fost găsiţi. Cei doi au fost aduşi acasă de un bărbat din Bucureşti, care a aflat din presă că sunt căutaţi.

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au stabilit traseul urmat de femeia de 27 de ani şi au stabilit că a luat un tren către Bucureşti.

Întrucât cei doi, mama şi fiul, au fost daţi în urmărire generală, marţi dimineaţă un bărbat din Bucureşti s-a prezetat cu femeia şi fiul acesteia la sediul Poliţiei Cocorăştii Mislii, spunând că tânăra a ajuns la locuinţa sa duminică, iar el a aflat că este căutată în urma informaţiilor apărute în presă.

Femeia şi fiul acesteia nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

În cauză, au fost contactaţi reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Prahova, pentru luarea măsurilor conform competenţei.

Poliţiştii din Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că duminică dimineaţă, Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani către biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top