Șoferi bulgari, depistați cu permise de conducere false în Vama Nădlac II

Șoferi bulgari, depistați cu permise de conducere false în Vama Nădlac II


Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota au depistat doi cetăţeni bulgari care conduceau autoturisme folosind permise de conducere false.

Astfel, în data de 18.08.2019, ora 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul bulgar T.D., în vârstă de 34 de ani, conducând autoturismul marca Opel, tip Signum, înmatriculat în Bulgaria. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Bulgaria.   Poliţiştii de frontieră au constatat că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria.Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a obtinut permisul de conducere din Germania, de la o persoana a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 600 Euro.

A doua zi, pe 19.08.2019, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanapalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar A.A., în vârstă de 41 de ani, la volanul unui autoturism, marca Mercedes-Benz, înmatriculat în Germania. La controlul specific, bărbatul a prezentat pe lângă documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităților din Italia.  Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora au constatat că bărbatul a deţinut permis de conducere eliberat de autoritățile din Bulgaria cu valabilitate până în anul 2015. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obținut permisul de conducere din Germania, de la o persoana a cărei identitate nu o cunoaște, în schimbul sumei de 1.000 Euro.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top