Batjocoriți în numele credinței: copii din Sălaj puși să facă mătănii și să sărute asfaltul (VIDEO)

Batjocoriți în numele credinței: copii din Sălaj puși să facă mătănii și să sărute asfaltul (VIDEO)


Un videoclip revoltător a fost postat pe pagina unei asociaţii creştine din județul Sălaj, care îşi are sediul pe lângă mănăstirea din Bobota.

În imagini, mai mulți copii sunt obligați să facă 20 mătănii în aer liber și să își facă cruci în timp ce sărută asfaltul, în cadrul unei acțiuni organizate de asociație la un festival.

Copiii ar fi fost pedepsiţi pentru că nu ar fi stat cuminţi în timpul slujbei de Liturghie şi ar fi făcut gălăgie, iar o femeie care îi însoțea le cere un comportament corespunzător.

„Ziceți în gând toți . Acuma vreau să fac o completare, părerea cercetașilor francezi a fost că Darius a fost cel mai atent la Sfânta Liturghie, el fiind exemplul pe care ar fi bine să îl urmați. În rest, cei care credeți că nu vă puteți abține două ore de la toaletă, de la una de la alta, sau rămâneți acasă sau vă puneți pampers sau găsiți alte soluții. De aici înainte vă cer conduită, comportament corespunzător. Aveți grijă că duminică este ziua festivă a Festivalului Inimioarelor Fericite, iar primul moment este participarea la Sfânta Liturghie de la Bobota”, a spus femeia.

Pentru că doi dintre ei nu au îndeplini sarcina, au fost pedepsiţi suplimentar cu încă 10 şi 5 mătănii, fiecare.

Conform zalau24.ro, asociaţia este un ONG care activează pe lângă mănăstirea din Bobota. Aceasta sprijină aproximativ 150 de copii proveniţi din familii defavorizate din satele judeţelor Sălaj, Cluj şi Satu Mare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top