fbpx
 

Iresponsabilitate în trafic: 12 pasageri într-un autoturism cu remorcă. Ce amendă a primit șoferul (VIDEO)


Eforturile depuse de polițiștii rutieri pentru siguranța în trafic prin sancționarea nerespectării normelor rutiere și reducerea victimizării prin accidente rutiere pot fi extrem de ușor zădărnicite prin atitudini care nu sfidează doar normele rutiere.

Cu o astfel de situație s-au confruntat polițiștii Serviciului Rutier Sibiu pe DN 7, când într-un autoturism care tracta o remorcă se aflau 12 pasageri.

Polițiștii rutieri aflați de serviciu în trafic, pe DN 7, desfășurând o acțiune privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru control un ansamblu de vehicule (format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă), iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că șoferul transporta 12 pasageri.

Consecințele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranță la care s-au expus pasagerii și în raport cu particularitățile de drum existente pe DN7, drum național cu valori de trafic ridicate și cu succesiuni de curbe periculoase.

Conform legislației rutiere în vigoare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, polițiștii nu le-au permis continuarea deplasării, intenția lor era să ajungă în județul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30