S-a dat drept cumnata sa pentru a putea ieși din țară! Cum a fost prinsă o tânără la controlul de frontieră

S-a dat drept cumnata sa pentru a putea ieși din țară! Cum a fost prinsă o tânără la controlul de frontieră


Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II - Csanadpalota au depistat o tânără în vârstă de 29 de ani, cetăţean român, care a încercat să iasă ilegal din ţară folosindu-se de o carte de identitate care aparţinea altei persoane.

În data de 16.09.2019, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, o persoană de sex feminin, pasager într-un autoturism marca Fiat, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, aceasta a prezentat o carte de identitate, eliberată de autoritățile române. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că femeia se numeşte R.M., este cetăţean român, în vârstă de 29 de ani şi a declarat că documentul de identitate este al cumnatei sale. Persoana în cauză a recurs la această metodă deoarece nu avea un document valabil pentru trecerea frontierei, intenționând să ajungă în Franța.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, efectuând totodată cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top