Un bulgar s-a legitimat la frontieră cu pașaportul unui prieten ca să nu plătească o amendă în țară

Un bulgar s-a legitimat la frontieră cu pașaportul unui prieten ca să nu plătească o amendă în țară


Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au depistat un cetăţean bulgar care a încercat să intre ilegal în România folosind un pașaport emis de autorităţile bulgare ce aparţinea altei persoane.

În data de 19.09.2019, în jurul orei 23:00, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion marca Volvo, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un pașaport emis de autoritățile bulgare.

Procedând la verificarea documentului de călătorie, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a constatat că persoana nu este aceeași cu cea din fotografia documentului prezentat la control, fapt pentru care s-au efectuat verificări suplimentare.

Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetățeanul bulgar B.I.T., în vârstă de 42 de ani. Acesta a declarat că documentul aparţine unui prieten şi a recurs la această metodă pentru că avea de achitat o amendă dată de autorităţile române.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, bărbatul a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top