Adolescent din Baia Mare, agresat sexual în autobuz: un bătrân l-a ademenit cu bomboane, apoi a început să-l pipăie

Adolescent din Baia Mare, agresat sexual în autobuz: un bătrân l-a ademenit cu bomboane, apoi a început să-l pipăie


Alertă în Baia Mare după ce un băiat a povestit părinţilor că ar fi fost victima unei încercări de agresiune sexuală în autobuz.

Un individ s-a apropiat de el şi l-a atins, de mai multe ori, în zonele intime. Poliţiştii s-au autosesizat şi încearcă să dea acum de urma bărbatului, care, se pare, potrivit unor martori, nu ar fi la prima faptă de acest fel.

Băiatul în vârstă de 14 ani a povestit părinţilor că în autobuzul care-l ducea spre casă de la şcoală, un bătrân l-ar fi ademenit pe scaunul de lângă el cu bomboane, şi într-un moment de neatenţie l-a atins în zona organelor genitale.

Speriat, băiatul s-a îndepărtat şi imediat ce a ajuns acasă a spus familiei ce i s-a întâmplat. La câteva zile distanţă, în autobuzul care circulă pe aceeaşi rută, băiatul l-a zărit pe bătrân care a încercat din nou să se apropie de el, însă de această dată adolescentul se afla în mijlocul de transport în comun cu părinţii, care i-au cerut socoteala individului.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat o anchetă în acest caz. Urmează să-l identifice acum pe bărbat care este cercetat pentru agresiune sexuală.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top