fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Olandezul ucigaș a fost recunoscut de fata din Horlești: tânăra a fost agresată în 2016 de Johannes Visscher

Olandezul ucigaș a fost recunoscut de fata din Horlești: tânăra a fost agresată în 2016 de Johannes Visscher


Fata din localitatea ieşeană Horleşti care în urmă cu trei ani a fost urcată într-o maşină şi dusă la marginea satului l-a recunoscut pe autor ca fiind una şi aceeaşi persoană cu olandezul care a ucis fata din judeţul Dâmboviţa.

Mama fetei a declarat vineri, pentru Agerpres, că în cursul zilei de joi au fost chemate la audieri la Poliţie şi la DGASPC, după trei ani de când fiica sa a fost urcată în maşină de un necunoscut şi dusă la marginea satului unde ar fi fost atinsă. Pentru că fata a ţipat, bărbatul a adus-o în apropierea gospodăriei părinţilor acesteia.

„Ieri am fost chemate cu poliţia la audieri, cred că poliţia judeţeană, nu ştiu exact. Au venit şi m-au luat de acasă cu tot cu fată. Ne-au dus la Direcţia de Protecţia Copilului. Acolo au întrebat fetiţa cum se simte, dacă a rămas ceva după cazul de acum trei ani. Copilul a fost puţin răscolit de aceste întrebări. I-au adus şi nişte fotografii pe o foiţă şi i-au cerut să se uite la imagini şi să spună dacă recunoaşte pe cineva. L-a recunoscut pe individ. Drept să vă spun era prima dată când îl vedeam şi eu. Nu-l văzusem până acum. Fetiţa stând în maşină i s-a tipărit imaginea în mintea ei. La final a fost încheiat un proces verbal cu ceea ce s-a discutat ieri, după care ne-au adus acasă", a declarat mama.

Femeia spune că fetiţa, care acum are 11 ani, a fost răscolită de discuţiile avute cu oamenii legii.

„A fost un pic răscolită deşi au trecut trei ani. Ea fiind atunci micuţă nu a conştientizat gravitatea situaţiei. Nu prea îşi dădea seama. Încerc să o împac cu ideea. E binişor. Dacă nu îi amintesc, e bine. Se duce la şcoală", a mai spus mama fetei.

Potrivit unor surse din DGASPC, fata a fost audiată de faţă cu un psiholog. În timpul discuţiilor, micuţa l-a recunoscut pe olandezul Johannes Visscher ca fiind bărbatul necunoscut în maşina căruia s-a urcat.

Potrivit declaraţiilor tatălui fetei, pe 13 iunie 2016 şi-a trimis fiica, pe atunci în vârstă de 8 ani, la magazinul din sat. Pe drum, chiar în apropiere de casă, s-ar fi întâlnit cu un necunoscut care se afla la volanul unei maşini. El a ademenit-o în maşină cu gumă de mestecat şi promisiunea că o va duce acasă. Credulă, fetiţa a urcat în maşină, însă necunoscutul a oprit la doi kilometri de sat, unde ar fi mângâiat fata pe picior şi în zonele intime. Atunci când copila a început să ţipe, a decis să o aducă până în apropierea locuinţei. Deşi părinţii au reclamat dispariţia fetei la poliţie, agresorul nu a fost de găsit. Se pare că bărbatul s-a îmbarcat două zile mai târziu, pe 15 iunie, într-un avion cu destinaţia Viena.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac