Șoferul de TIR care a provocat tragedia din Ialomița a oprit cu 3 km înainte de a intra pe contrasens

Șoferul de TIR care a provocat tragedia din Ialomița a oprit cu 3 km înainte de a intra pe contrasens

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a oferit, sâmbătă, noi detalii despre accidentul grav care s-a produs în județul Ialomița, în urma căruia au murit 10 oameni, iar alți 7 au fost răniți.

Ministrul a declarat că, exact înainte ca accidentul să se producă - cu 3 kilometri înainte de locul accidentului - șoferul de TIR s-a oprit pentru a-și cumpăra o cafea.

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineața în jurul orei 04.45, iar ministrul crede că acest detaliu arată că nu oboseala a fost cauza producerii tragediei.

„Un lucru foarte important pe care voiam să vi-l aduc la cunoștiință, referitor la acest incident, înainte să se producă impactul la 4.45, am fost și eu informat de către poliție, șoferul a oprit cu 3 kilometri înainte de producerea acestui accident pentru a-și achiziționa, am înțeles, o cafea la popasul din localitatea Malu.

Până nu se va termina ancheta, nu vreau să mă antepronunț, dar nu cred că a fost vina oboseala la acest incident, dar rămâne să vedem ce va spune și poliția”, a spus ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc a mai precizat că a fost recuperat și tahograful TIR-ului, urmând să se stabilească ce viteză a avut șoferul când a intrat în curba unde s-a produs accidentul.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top